Специализирана грижа за кожата през бременността и след раждането

Бременна си! Ще ставаш мама! Страхотно!
Това са най-щастливите и най-женствените мигове
в твоя живот – наслади им се изцяло!

Очакват те месеци на много трепети и големи промени. Важно е да знаеш какво се случва с твоето тяло и да му помогнеш да премине по-леко през екстремните етапи, които му предстоят. Добрата подготовка, грижа и подхранване на кожата през всички месеци на бременността и веднага след раждането ще ти помогнат максимално да запазиш нейния добър тонус и стегнатост. Връщането във формата от преди бременността и заличаване до максимум следите, които понякога майчинството оставя, е задача, която изисква постоянство и търпение.

Защо трябва да се използва
специализирана козметика за бременни?

По време на бременност и кърмене трябва да се използват козметични продукти, които са разработени специално за този уникален период от живота на жената. Стандартната козметика съдържа много химия, която прониква през кожата и в тялото се натрупват токсини. Кожата е бариера за много субстанции, но някои съставки, използвани от съвременната козметика се абсорбират в кръвния поток на майката в малки количества и после лесно могат да преминат към бебето. Някои етерични масла и парфюми са алергизиращи. Силните аромати дразнят изостреното и чувствително обоняние на бременните.

Ние си напомняме това всеки път, когато правим нов продукт.

Гаранцията на Maternea

claims

В продуктите Maternea използваме чисти и качествени съставки и не добавяме парфюмни композиции, а оставяме естествения аромат на маслата. През бременността кожата е много чувствителна и деликатна и затова нашите продукти са хипоалергенни и дерматологично тествани. Гарантирано безопасни са за майката и бебето.
Използвай ги с удоволствие и кожата ще ти се отблагодари!

Твоята кожа по време на бременността

Виж какво те очаква през следващите три месеца.

Бременност по седмици

Тук ще намериш полезни съвети и много информация за теб и развитието на бебето по седмици.

В продуктите Maternea използваме чисти съставки и естествени аромати на масла.

Всички продукти са хипоалергенни и дерматологично тествани.

Гарантирано безопасни са за майката и бебето.

Нагоре